top of page

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑBridal Beauty : Οι συμβουλές μας για όμορφα νυφικά πορτρέτα

Μία από τις καλύτερες στιγμές για να φωτογραφηθεί μια νύφη είναι νωρίς την ημέρα που ετοιμάζεται με τις φίλες της, τη μητέρα της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. Είναι η καλυτερη ευκαιρία επειδή η νύφη έχει όλη την προσοχή και είναι (ελπίζουμε!) εντελώς χαλαρή. Αυτή η ήρεμη ενέργεια, σε συνδυασμό με το υπέροχο φως και το όμορφο περιβάλλον, μπορεί να δημιουργήσει απίστευτες ευκαιρίες για να τραβήξετε νυφικά πορτρέτα. Για να δείξουμε μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές μας για τη δημιουργία ενός όμορφου νυφικού πορτραίτου, φωτογραφήσαμε το μοντέλο μας σε συνεργασία με την planner Marta Kania "I do", φορώντας φορέματα από τα νυφικά Yianna Couture στην Αθήνα.


Το μυστικό της επιτυχίας; Έχουν όλα να κάνουν με τη διαχείριση χρόνου:

Το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε ένα όμορφο νυφικό πορτρέτο είνα ο χρόνος και περισσότερος χρόνος είναι πάντα βοηθητικός. Ενώ ένας καλός φωτογράφος μπορεί πάντα να βγάλει μια καλή φωτογραφία σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν θέλετε μια πραγματικά υπέροχη φωτογραφία πρέπει να σας βάλουμε σε διαφορετικές καταστάσεις, να μετακινηθείτε λίγο, να δοκιμάσετε διαφορετικούς φωτισμούς, σενάρια. Δεν σας ποζάρουμε ακριβώς, αλλά μάλλον δημιουργούμε μια σειρά εικόνων σε ποικίλες τοποθεσίες και διαθέσεις. Ο προγραμματισμός της ημέρας του γάμου μερικές φορές υποτιμά αυτή τον χρόνο και όταν τα πράγματα καθηστερούν, τείνει να είναι η ώρα του φωτογράφου που χάνεται . Συνιστώ να προσθέσετε ένα διάστημα 30 έως 60 λεπτών και σε αυτό το διάστημα μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε και να πιείτε ένα ποτήρι σαμπάνια κάνοντας διαλέιμματα από το μακιγιάζ και αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα πάτε κατευθείαν στις φωτογραφίες. Το να υπάρχει καθυστέρηση μέχρι μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους: αλλαγή της στα μαλλιά της νύφης, ένας Make up artist που άργησε, κάποιος έχει πρόβλημα, κάποιος κοιμήθηκε ως αργά - τα πάντα μπορούν να συμβούν και είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένες.Σημείωση για τα νυφικά μαλλιά και μακιγιάζ:

Ένα από τα μοναδικά στοιχεία ενός νυφικού πορτρέτου είναι φυσικά η δραματική λήψη με ένα νυφικό στο μεγαλείο του, αλλά και τα κοντινά πορτρέτα είναι κάτι που δεν πρέπει να παραλείψουμε. Βεβαιωθείτε ότι η ομάδα σας γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα κάνετε λήψεις από κοντά , πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι το μακιγιάζ σας εφαρμόζεται με ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο τρόπο για τη λήψη και, στη συνέχεια, ενισχύεται μετά την ολοκλήρωση και πριν αναχωρήσετε για την τελετή σας. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερα, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το μειώσετε για τη στιγμή του πορτρέτου σας. Υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι νύφες για να βεβαιωθούν ότι το δέρμα και τα μαλλιά σας είναι στην καλύτερη τους φόρμα πριν από το γάμο, κάτι που φυσικά καθορίζει τον καμβά για την όμορφη δουλειά του makeup artist σας. Για τα μαλλιά, εάν χρειάζεστε ένα ραντεβού με πλήρες κούρεμα/χρώμα, προγραμματίστε 3-4 εβδομάδες πριν από τον γάμο σας. Σκεφτείτε ένα τελείωμα μια ή δύο εβδομάδες πριν, που θα φρεσκάρει τις άκρες σας και θα σας βοηθήσει πολύ στο styling την ημέρα του γάμου σας. Προσθέστε λάμψη ή κάνετε μια βαθιά περιποίηση .


Επιπλέον, πιστεύουμε ότι το νυφικό σας μακιγιάζ πρέπει να επικεντρώνεται στο προσωπικό σας στυλ – δεν είναι η ώρα να πειραματιστείτε με κόκκινα χείλη και μια ψηλή αλογοουρά , αν το φυσικό σας στυλ ταιριάζει σε ένα απαλό nude gloss και τα μαλλιά σας σε φυσικούς κυματισμούς. Πιστέψτε μας - αυτή η φυσική ομορφιά θα σας κάνει να λάμψετε μέσα από εκπληκτικά νυφικά πορτρέτα που θα αγαπήσετε.


Φωτογράφηση από Moments To Keep


Οργάνωση από Marta Kania" I do"


Νυφικά από Yianna Couture
bottom of page