top of page

ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ; ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΨΟΓΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΑΜΟ

Για αρχή συγχαρητήρια! Τώρα, η δεύτερη ερώτησή μου είναι - όταν σκέφτεστε να σχεδιάσετε έναν άψογο φωτογραφικά γάμο, εννοείτε ότι στην πραγματικότητα ονειρεύεστε ναπαρουασιατεί ο γάμος σας σε κάποιο site; Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι πολύ λίγοι γάμοι δημοσιεύονται αυτές τις μέρες, αλλά αν το όνειρό σας είναι να δείτε την όμορφη μέρα σας να εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης, έχουμε τέσσερις από τις συμβουλές μας για να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να δείτε δημοσιευμένες φωτογραφίες του γάμου σας. εστιάζοντας σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εξαιρετικές φωτογραφίες γάμου.


ΜΟΔΑ Ένας άψογος φωτογραφικά γάμος εκδηλώνεται μέσα από πολλές κατηγορίες, από το στυλ μέχρι τη διακόσμησή σας. Η πρώτη, και πιο σημαντική κατηγορία, είναι η μόδα. Όταν σκέφτεστε το νυφικό σας, πιθανότατα έχετε μια ιδέα στο μυαλό σας (ίσως μια εικόνα που είχατε από την παιδική σας ηλικία) και κατά μία έννοια, αυτό κάνει την αναζήτηση του νυφικού μια πρόκληση. Από τη μια πλευρά, θέλετε να βρείτε το σωστό φόρεμα, και έτσι μπορεί να οδηγηθείτε στην κατεύθυνση των παραδοσιακών νυφικών επιλογών. Ωστόσο, εάν σκέφτεστε από την οπτική γωνία της φωτογραφίας, είναι σημαντικό να ρισκάρετε και να σκεφτείτε έξω από το παραδοσιακό "νυφικό" κουτί. Σκεφτείτε νεόυς σχεδιαστές νυφικών, έχοντας κατά νου ότι οι editors τα έχουν δει όλα - αν βρείτε ένα μοναδικό φόρεμα, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξετε το βλέμμα τους.Τολμήστε το Εφόσον ακολουθείτε το προσωπικό στυλ σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Και αν ανησυχείτε - συνιστούμε ανεπιφύλακτα να απευθυνθείτε σε έναν στυλίστα για να σας βοηθήσει με την αγορά του φορέματός σας, εάν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός.


ΧΩΡΟΣ Το δεύτερο στοιχείο ενός άψογου φωτογραφικά γάμου είναι η επιλογή του χώρου σας. Οι γάμοι εκτός Αθήνας είναι μια μεγάλη τάση και να ξέρετε ότι οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν αν ο ανοιξιάτικος γάμος σας τους δώσει την ευκαιρία να φύγουν από την πόλη για να γιορτάσουν τον γάμο σας σε ένα υπέροχο νησί . Σκεφτείτε έναν γάμο στην Πάρο, με τα πανέμορφα εκκλησάκια και τα υπέροχα χρώματα του Αιγέου.


ΣΤΥΛ ΓΑΜΟΥ Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με το στυλ του γάμου - μια σχετικά ευρεία κατηγορία που περιλαμβάνει τα πάντα, από λουλούδια μέχρι προσκλήσεις και διακόσμηση. Και πάλι, όπως και με τη μόδα, θα σας παροτρύνω να σκεφτείτε έξω από το κουτί με έναν αφηρημένο τρόπο. Υπάρχουν απίστευτοι wedding planners που μπορούν να σας βοηθήσουν να ζωντανέψετε ένα συγκεκριμένο όραμα, όπως οι Unique Wedding Concepts ή οι I Wish Chic Events . Ποιος θέλει να κάνει έναν γάμο παλιομοδίτικα μπισκότα με σχήματα; Οχι εσείς! Δεν είστε εσείς και το ξέρετε.


ΕΣΕΙΣ Και τέλος, να θυμάστε ότι όλα αφορούν εσάς. Μην ντρέπεστε να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας πριν από το γάμο σας. Δώστε προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία σας μήνες πριν από την ημέρα του γάμου σας, από το να αφιερώσετε χρόνο για γυμναστική που σας αρέσει μέχρι να εστιάσετε στην ψυχική σας υγεία. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι γάμοι μπορούν να γεννήσουν συναισθήματα, επομένως το να βάζεις τον εαυτό σου πρώτο στους μήνες πριν από τη μεγάλη μέρα είναι πολύ σημαντικό. Όταν έρχεται η ημέρα του γάμου σας, το παν είναι να απολαμβάνετε τις στιγμές και να χαλαρώνετε. Από την οπτική μας ως φωτογράφοι, το να βλέπουμε το χαμόγελό σας και να είστε παρόντες αυτή τη στιγμή κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα των εικόνων. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στην οργάνωση. Όσο αι να προετοιμαστείτε δεν έχει σημασία αν δεν απολαμβάνετε τον γάμο σας. Αλλά όταν μπορούμε να αποτυπώσουμε ένα γνήσιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας, τότε είναι που ένας γάμος αξίζει πραγματικά.bottom of page