top of page

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΑΜΟΥ: ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΕ ΝΗΣΙΑποφασίσατε να παντρευτείτε σε ένα εκπληκτικό νησί. Συγχαρητήρια! Τώρα, ο γάμος σε άλλη πόλη, για τους περισσότερους ανθρώπους, έχει ένα τίμημα. Πρέπει να μειώσουν τον αριθμό των προσκεκλημένων ατόμων (ή μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να μην χρειάζεται να προσκαλούν άτομα που δεν γνωρίζουν τόσο καλά ! ) και πρέπει να αναζητήσουν επαγγελματίες σε ένα μέρος που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι. Ένα πράγμα που δεν χρειάζεται να υποφέρετε είναι η επιλογή ενός νυφικού, αλλά θα πρέπει να έχετε ένα σχέδιο για το πώς θα πάρετε το φόρεμά σας μαζί σας. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας ως χειραποσκευή εάν πετάτε business (ελέγξτε την αεροπορική σας εταιρεία!), ταξιδεύετε με αυτοκίνητο ή πετάτε με ιδιωτικό τζετ. Και στο Youtube μπορείτε να βρείτε βίντεο με οδηγίες για το πώς μπορείτε να πακετάρετε με ασφάλεια το φόρεμά σας στις αποσκευές σας.
Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ


Εδώ είναι μερικά εντυπωσιακά νυφικά που είναι πολύ εύκολο να τα πάρετε μαζί σας στον γάμο σας σε νησί.


ΛΙΣΤΑ ΝΥΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΗΣΙΑ


Ο Pronovias έχει τέλεια φορέματα για γάμους σε νησί. Όχι μόνο επειδή δεν είναι πολύ δύσκολο να συσκευαστούν, αλλά και επειδή τα ονειρικά υφάσματα δημιουργούν εκπληκτικές σιλουέτες όταν τα παρασύρει ένα αεράκι.


Η Maria Konidi είναι ένας Ελληνίδα δημιουργός φορεμάτων . Λατρεύουμε τα ονειρικά υφάσματα και τις εκπληκτικές σιλουέτες τους.


Anna Anemomilou ANEM

Tα φορέματα Constantino είναι τέλεια σε οποιαδήποτε νησί.

Mairi Mparola
Οίκος Νυφικών Primalicia. Δημιουργίες Haute Couture διάσημων σχεδιαστών από όλο τον κόσμο.

Η Kamelia Andrioti Bridal έχει ατελιέ στην Κέρκυρα.

Η Victoria Kyriakides είναι γνωστή για τα πιο υπέροχα φορέματα. Τα φορέματα μπορούν να αγοραστούν σε μπουτίκ νυφικών στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Ασία.

Ο Demetrios έχει αποκλειστικά καταστήματα στην Αθήνα, στην Γλυφάδα, στον Πειραιά και στην Θεσσαλονίκη.
Ακόμα δεν έχετε χορτάσει τα νυφικά για γάμου σε νησιά; Ακολουθούν μερικές ακόμη συμβουλές: Το Maribel έχει νυφικά που είχα πρόσφατα την ευκαιρία να φωτογραφίσω σε ένα όμορφο ξωκλήσι στην Αθήνα.


Κλείνοντας έχουμε την Teti Charitou
Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε νυφικό για νησί


Πριν πάτε για ψώνια για ένα νυφικό, σκεφτείτε πώς θα πάρετε το φόρεμα μαζί σας. Στο παρελθόν οι αεροπορικές εταιρείες ήταν εξαιρετικά χρήσιμες όταν επρόκειτο να ταξιδέψετε με το φόρεμά σας, κρεμούσαν το φόρεμά σας στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, αρκεί να καλούσατε την εξυπηρέτηση πελατών τους εκ των προτέρων. Αλλά με τους γάμους προορισμού να αυξάνονται σε τεράστια δημοτικότητα, αυτού του είδους η διευκολυντική αντίδραση από τις αεροπορικές εταιρείες έχει γίνει η εξαίρεση περισσότερο από τον κανόνα. Σήμερα, οι οικονομικές εταιρείες όπως η SkyExpress & η Ryan Air θα σας πουν να "απλώς" βάλετε το φόρεμά σας σε μια χειραποσκευή που είναι εντός των περιθωρίων των επιτρεπόμενων μεγεθών της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας. Ή θα σας ζητήσουν να κλείσετε για το φόρεμά σας για τη δική του θέση στο αεροπλάνο. Λιγότερο χαμηλού προϋπολογισμού αεροπορικές εταιρείες όπως η Aegean είναι πιθανό να είναι πιο χρήσιμες όταν τηλεφωνείτε στην εξυπηρέτηση πελατών σχετικά με το πώς να φέρετε το φόρεμά σας στον γάμο προορισμού σας. Επομένως, η μεταφορά του φορέματός σας είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά του νυφικού σας. Ένα φόρεμα με ατελείωτες στρώσεις από τούλι μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για γάμο κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα. Και παρόλο που μια ουρά πολλών μέτρων μπορεί να ακούγεται παραμυθένια, ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μια υπαίθρια γαμήλια τελετή στην παραλία. Αν θέλετε ένα κομψό μοντέρνο φόρεμα, ή ολόσωμη φόρμα, πιθανότατα θα είστε έτοιμες με μια συσκευή ατμού. Ή μπορείτε να ζητήσετε από τον wedding planner ή τον bridal stylist να φροντίσει για τυχόν τσακίσεις. Η business πτήση ή εάν έχετε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για τους καλεσμένους σας, ενδέχεται να λύσει ήδη πιθανά προβλήματα αποστολής φορεμάτων. Ή αν πάρετε ένα επώνυμο φόρεμα, ο σχεδιαστής σας μπορεί να μπορεί να χρησιμοποιήσει τις άλλες τοποθεσίες ή το δίκτυο των καταστημάτων του για να στείλει το φόρεμά σας στο γάμο σας για εσάς. Αλλά γενικά, όσο μεγαλύτερο είναι το φόρεμα, τόσο πιο σίγουρες θα πρέπει να είστε για το πώς θα πάρετε το φόρεμά σας στο γάμο σας. Αν και πάντα θα σας συμβούλευα να διαλέξετε το φόρεμα των ονείρων σας και να οργανώνετε τα πάνταγύρω από αυτό το φόρεμα, αν τύχει να πέσετε πάνω σε ένα φόρεμα που συμπτωματικά είναι τόσο το αγαπημένο σας όσο και ιδανικό για νησί, φυσικά βοηθάει.


bottom of page